Olvasás Portál

lovári  |  english

Korszerű pedagógiai módszerek és IKT eszközök alkalmazása az eTwinning program keretében

Korszerű pedagógiai módszerek és IKT eszközök alkalmazása az eTwinning program keretében

2015.09.23. 09:36

Jelenleg az október 9-11-i, budapesti képzésre lehet regisztrálni

Az Educatio idén ősszel is meghirdeti a "Korszerű pedagógiai módszerek és IKT eszközök alkalmazása az eTwinning program keretében" című ingyenes, akkreditált továbbképzését.

 

 

 

 

 

 

 

Az eTwinning projektek lebonyolításának egyik fontos feltétele, hogy a pedagógus be tudja-e illeszteni saját tanmenetébe a projektmunkát úgy, hogy ne térjen el a tantervi céloktól, illetve az, hogy mindehhez bírja-e az iskolavezetés szakmai támogatását vagy legalább hozzájárulását. Ezt a folyamatot leginkább egy olyan képzéssel lehet támogatni, amely illeszkedik a magyarországi pedagógus-továbbképzési rendszerbe.

A 30 órás akkreditált képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az eTwinning nemzetközi projektet és annak pedagógiai, módszertani és technológiai alkalmazási lehetőségeit az oktatási intézményekben.

A képzés specialitása, hogy az eTwinning projekt megismertetésén túl - ahhoz korszerű - az oktatás egyéb területeire is adaptálható pedagógiai-módszertani és IKT módszertani ismereteket is biztosítanak a résztvevők számára, mintegy eszközt adva a kezükbe, projektjeik sikeres megvalósításához.

A képzés jelentős része gyakorlati jellegű és a portálokon túl több hasznos IKT eszközzel megismerkedhetnek és ki is próbálhatják azokat: online irodai szoftverek, a wiki lehetőségei, blogok, google docs. A nemzetközi együttműködések során a pedagógusok a korszerű informatikai eszközökkel kapcsolatban is fontos tapasztalatokat szerezhetnek akár ugyanolyan, akár különböző típusú eszközökkel rendelkeznek a partnerek.

Jelenleg az október 9-11-i, budapesti képzésre lehet regisztrálni: az alábbi linkre kattintva, kizárólag elektronikus formában, bővebb leírást is itt találnak:

Korszerű pedagógiai módszerek és IKT eszközök alkalmazása az eTwinning program keretében

 

Jelen információra vonatkozik az Educatio NKft. Adatvédelmi tájékoztatója.

Multimédia tartalom:

Értékelés

Még nem érkezett értékelés

Szólj hozzá:

Kérem, jelentkezzen be!

Hozzászólások: