Olvasás Portál

lovári  |  english

Könyv és Nevelés

Gombos Péter: Olvasó-társ program

Nyomtatási nézet

Az Olvasó-társ programmal a Magyar Olvasástársaság (HUNRA) országos mozgalmat szeretne indítani ősszel. Céljuk, hogy minél többen áldozzanak idejükből arra, hogy a mese, az olvasás, a felolvasás, a történetek hallgatása, megbeszélése olyan gyermekek számára is élmény lehessen, akiknek erre eddig kevesebb esélye volt!
Hogy az Olvasó-társ program az Ön lakókörnyezetében is minél több gyermeknek örömet szerezhessen, kérjük, csatlakozzon a programhoz!

A HUNRA munkatársai 2010 őszén egy 8-10 órás – elképzeléseik, illetve reményeik szerint akkreditált – képzés keretében szeretnék átadni tapasztalataikat, tanácsaikat, hogy a program megvalósítása során a lehetséges nehézségek többsége elkerülhető legyen. A felkészítés pontos időpontjáról, helyszínéről mielőbb
szeretnék tájékoztatni a jelentkezőket, ezért kérik, hogy minden érdeklődő írja meg lakcímét, e-mailes, telefonos elérhetőségét Gombos Péter alelnöknek (gombos.peter [kukac] ke.hu).

Addig is, ha kedve van, kapcsolódjon be a Magyar Olvasástársaság „életébe”, figyelje a híreket, rendezvényeket, legyen társuk az olvasáskultúra terjesztésében, megerősítésében.
Programjaikról, eseményeikről (A népmese napja, szakmai rendezvények, konferenciák) a www.hunra.hu oldalon tájékozódhat.

Multimédia tartalom:

Értékelés

Még nem érkezett értékelés

Szólj hozzá:

Kérem, jelentkezzen be!

Hozzászólások: