Olvasás Portál

lovári  |  english

Adatbázis kereső

Az ablak bezárása

Webforrás
The Journal of Asynchronous Learning Networks

The Journal of Asynchronous Learning Networks

JALN

folyóirat, elektronikus folyóirat, távoktatás, oktatástechnológia, on-line rendszer, oktatáskutatás

periodical, journal, electronic journal, educational technology, distance study, computer-assisted learning networks, educational research

Társadalomtudományok>Neveléstudomány>Pedagógiai folyóiratok
Társadalomtudományok>Neveléstudomány>Közoktatás>Oktatástechnológia

11, 5.3

A folyóirat célja, hogy az aszinkron tanulási hálózatokkal (ALN) kapcsolatos eredeti munkákat közöljön, beleértve a kísérleti eredményeket is. Küldetésének tekinti, hogy az online oktatás gyakorló szakembereit ellássa az online tanulással kapcsolatos kutatási eredmények legjobbjaival. Az egyes számok egy témát vagy témakört járnak körül. A folyóirat nagy hangsúlyt helyez a megbízhatóságra és szerzőitől is azt várja, hogy eredményeiket adatokkal is támasszák alá. A folyóirat kiadója a Sloan Consortium, a minőségi online oktatással foglalkozó intézmények és szervezetek konzorciuma. Több cikk ingyenesen is letölthető.

The aim of this journal is to describe original work in asynchronous learning networks (ALN), including experimental results. Their mission is to provide practitioners in online education with knowledge about the very best research in online learning. Entire issues are published from time-to-time around single topic or disciplinary areas. The Journal adheres to traditional standards of review and authors are encouraged to provide quantitative data. The Sloan Consortium is a consortium of institutions and organizations committed to quality online education.

The Sloan Consortium

2009-12-17

folyóirat teljes szöveg


Multimédia tartalom:

Értékelés

Még nem érkezett értékelés

Szólj hozzá:

Kérem, jelentkezzen be!

Hozzászólások: