Olvasás Portál

lovári  |  english

„Tiszta lappal” regénypályázat

„Tiszta lappal” regénypályázat

2012.12.06. 11:19

Beküldési határidő: 2013. június 20.

A KIMTE (Karcolat Irodalmi és Művészeti Tehetségkutató Egyesület) műfaji és tematikus megkötés nélküli regénypályázatot hirdet. A pályázatra életkortól függetlenül bárki, bármennyi regényt beküldhet. Megkötés a politikamentesség és a más szerzők műveire vonatkozó szerzői jogok tiszteletben tartása.

A pályázat jeligés.
Nevezési díj: 2500 Ft/regény.

A pályázatra olyan regények adhatók be, melyek sem elektronikus, sem nyomtatott formában még nem jelentek meg. Amennyiben a regény a pályázat időtartama alatt mégis megjelenik más kiadónál, a pályázó köteles erről tájékoztatni a KIMTÉ-t, mert a nevezése ebben az esetben e pont rendelkezése értelmében érvénytelenné válik.

Díjazás

Amennyiben a pályázatra beküldött művek száma eléri, vagy meghaladja a 100 db-ot, a KIMTE az 1. helyezett regényt nyomtatott formátumban megjelenteti 100 példánybana 2. és a 3. helyezett művet e-könyves formátumban. A KIMTE mindhárom regény esetében vállalja a szerkesztést, a korrektúrázást, a tördelést, az igényes borító elkészíttetését, a nyomtatást és a terjesztést. Az 1. helyezett szerző a kötetekből 10 db tiszteletpéldányt kap, az eladott példányok, illetve a letöltések után a szerzők 50% részesedést kapnak. A 4-10. helyezettek ajándékkönyveket kapnak.

Amennyiben a pályázatra beküldött művek száma eléri, vagy meghaladja a 200 db-ot, a KIMTE az 1. és a 2. helyezett regényt is nyomtatott formátumban jelenteti meg 100-100 példányban, a 3. helyezettet e-könyves formátumban. A KIMTE mindhárom regény esetében vállalja a szerkesztést, a korrektúrázást, a tördelést, az igényes borító elkészíttetését, a nyomtatást és a terjesztést. Az 1. és 2. helyezett szerző a kötetekből 10-10 db tiszteletpéldányt kap, az eladott példányok, illetve a letöltések után a szerzők 50% részesedést kapnak. A 4-10. helyezettek ajándékkönyveket kapnak.

Amennyiben a pályázatra beküldött művek száma eléri, vagy meghaladja a 300 db-ot, a KIMTE az 1., 2. és a 3. helyezett regényt is nyomtatott formátumban jelenteti meg 100-100 példányban. A KIMTE mindhárom regény esetében vállalja a szerkesztést, a korrektúrázást, a tördelést, az igényes borító elkészíttetését, a nyomtatást és a terjesztést. Az 1., 2. és a 3. helyezett szerző a kötetekből 10-10 db tiszteletpéldányt kap, az eladott példányok után a szerzők 50% részesedést kapnak. A 4-10. helyezettek ajándékkönyveket kapnak.

Amennyiben a pályázatra beküldött művek száma nem éri el a 100 db-ot, a KIMTE az 1. helyezett regényt e-könyves formátumban jelenteti meg. A KIMTE vállalja a szerkesztést, a korrektúrázást, a tördelést, az igényes borító elkészíttetését. A szerző a letöltések után 50% részesedést kap. Ezen felül az első tíz helyezett regény szerzője ajándékkönyvet kap.

A beküldött regényeket az adminisztrátor kezeli, ellenőrzi, és továbbítja a KIMTE szerkesztőinek előszűrésre. Az előszűrést követően a műveket a felkért zsűritagok értékelik.

A pályázat lezárultával, a zsűri döntése után, az adatlapokat tartalmazó jeligés borítékokat az elnökségi tagok együtt bontják fel. A nyerteseket e-mailben értesítik. A pályázók személyes adatait a továbbiakban bizalmasan kezelik.

Beküldési határidő: 2013. június 20.
Eredményhirdetés és díjátadó ünnepség: 2013. szeptember 14.
A kötet megjelenése: 2013. október közepe
Könyvbemutató: 2013. október vége

A KIMTE honlapja: http://kimte.hu
Információ: everigel@gmail.com
Adatlap és Regisztrációs táblázat: http://kimte.hu/regenypalyazat_regisztracios_tablazat

Multimédia tartalom:

Értékelés

Még nem érkezett értékelés

Szólj hozzá:

Kérem, jelentkezzen be!

Hozzászólások: