Olvasás Portál

lovári  |  english

Könyvforgató pályázat

Könyvforgató pályázat

2016.11.28. 10:16

Már csak két nap a határidőig!!

Az Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország olvasásnépszerűsítő pályázatot hirdetett általános iskoláknak és civil szervezeteknek Könyvforgató címmel.

 

 

 

 

 

Pályázatot hirdetett az olvasás népszerűsítésére az Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország Könyvforgató címmel. A pályázaton magyarországi általános iskolák és civil szervezetek vehetnek részt olyan iskolai, tábori keretekben működő programokkal, amelyek a szünidei olvasást teszik izgalmas szabadidős tevékenységgé. A nyertes iskolák tanulói, illetve a nyertes civil szervezetek ellátottjai könyvadományban részesülnek.

Pályázati határidő: 2016. november 30.

Facebook:

https://www.facebook.com/UnitedWayHungary

A pályázat célja: Iskolai, tábori keretekben működő programok, aktivitások, alkalmak tervezése és szervezése, amelyek a szünidei olvasást teszik lehetővé, érdekessé és izgalmas szabadidős tevékenységgé, ezáltal népszerűsítve a szünidei olvasást. Továbbá cél, hogy a gyermekek számára ingyenesen elérhetővé váljanak a korosztályuknak megfelelő ifjúsági könyvek (haza tudják vinni, kikölcsönözhessék, csere-berélhessék), annak érdekében, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek is lehetőséget kapjanak olvasmányélményeik gyarapítására, valamint olvasáskészségük fejlesztésére.


Bővebb információ:

Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország; - Szikszay Zsuzsa
E: zsuzsa.szikszay@unitedway.hu
I: www.unitedway.hu/hu/palyazatok/Konyvforgato2016osz.html
T: (06 20) 99-11804

Multimédia tartalom:

Értékelés

Átlag: 5 (1 értékelésből)

Szólj hozzá:

Kérem, jelentkezzen be!

Hozzászólások: