Olvasás Portál

lovári  |  english

Eseménynaptár

Budapest Transfer International Festival

Petőfi Irodalmi Múzeum, Budapest, V. ker. Károlyi utca 16., 2015.10.15. 11:10 - 2015.10.18. 23:59

A nyolcadik fesztiválra a gasztronómia iránt szenvedélyesen érdeklődő, a gasztronómiát írásaikba témaként választó, vagy tudósként a témával foglalkozó szerzőket hívnak meg és nyitják ki ezzel a világ gasztroirodalmi atlaszát, külön hangsúlyt helyezve a kelet-közép-európai térségre.



A nyolcadik Budapest Transzferre a gasztronómia iránt szenvedélyesen érdeklődő, a gasztronómiát írásaikba témaként választó, vagy tudósként a témával foglalkozó szerzőket hívnak meg, és nyitják ki ezzel a világ gasztroirodalmi atlaszát, külön hangsúlyt helyezve a kelet-közép-európai térségre.

Beszélgetnek gasztroirodalomról, irodalmi szakácskönyvekről, bevonják a tudományt, a nyelvészetet és a pszichológiát, ellátogatnak kedvenc szerzink törzshelyeire egy kocsmatúra során, és lesz (többek között) verskoncert gyerekeknek, brunch főző és felolvasó írókkal és városi kincskeresőjáték.

A teljes program hamarosan olvasható lesz a fesztivált szervező Petőfi Irodalmi Múzeum honlapján.

JEGYINFORMÁCIÓ:
A programok többsége ingyenes, a felsorolásnál külön jelölik majd, mely programoknál kell belépőt fizetni (pl. városi séták, mozi).

transzferfeszt.blog.hu